Ningbo David

Ningbo david Opgericht in 1992, een nationale hightech technologieonderneming, gespecialiseerd in onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, productie en distributie van medische apparatuur. Belangrijkste producten van het bedrijf zijn: Infant Incubator, Transport Incubator, Infant Radiant Warmer, Neonate Bilirubin Phototherapy Equipment, Infant Resuscitator, etc.

Als gevolg van de ontwikkeling van bijna 25 jaar heeft David Medical al opgetreden als de professionele fabrikant van de apparatuur voor babyincubator en babyverzorgingsapparatuur in China en alom bekend als een hoogwaardige product- en serviceprovider. Het bedrijf is ook uitgerust met een compleet systeem voor kwaliteitsborging, is een van de vijf fabrikanten van medische hulpmiddelen die als eerste het ISO9000 internationale kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat in de industrie voor medische hulpmiddelen heeft behaald.

Met hoogwaardige producten en service heeft "David" wereldwijd een buitengewone reputatie opgebouwd in de industrie van medische hulpmiddelen, en de producten worden door klanten over de hele wereld zeer goed geaccepteerd. De ontwikkeling of de toepassing van kerntechnologie bij de productie van babyverzorgingsapparatuur is altijd toonaangevend op de binnenlandse markt en de productdistributie domineert altijd een solide binnenlands marktaandeel.