Het Team


Robert Huisman
Managing Director/CEO
Oprichter Uwin B.V.

 
Als civiel ingenieur heb ik vele mooie en interessante projecten mogen doen.
Mijn adagio is om altijd dingen te blijven doen die leuk zijn. Daardoor ben ik veel in de gezondheidszorg bezig geweest. Heb ik -o.a. als auditor en adviseur- veel gewerkt aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Sinds 2018 heb ik veel aandacht besteed aan informatiebeveiliging en persons-/patiëntgegevens, denk aan de invoering van de AVG. Zowel bij ziekenhuizen, klinieken als medische praktijken meegedacht over- en geholpen met het verbeteren van de bedrijfsvoering.
Begin 2019 zijn we de uitdaging aangegaan om Nederland te gaan voorzien van goede en betaalbare medische apparatuur en gebruiksmiddelen. Ook hier zo efficiënt mogelijk. Na 50 jaar met veel plezier gewerkt te hebben, is het nu tijd voor Uwin, we go for it!
     


Nora Flipphi-Gouw
Officemanagement / CFO

  Mijn ervaring en kennis heb ik in de praktijk opgedaan door zelf te onderzoeken en open te staan voor advies. Inmiddels al een aantal decennia in het vak en voel me daarin als een vis in het water. Als gedreven Officemanager/CFO haal ik veel voldoening uit mijn werk. Er te kunnen zijn voor klanten, relaties en collega's. Ik richt me vooral op Uwin B.V. en handelsondernemingen Uwin-Medical en Uwin-Training om deze op de Nederlandse en Europese kaart te zetten. Een mooie uitdaging.
     

Marvin Heins
Account Manager

 

Ik ben geboren en getogen in Wassenaar en ik kom uit een sportief gezin. Ik heb een positieve mindset en hou van uitdagingen. Ik heb een culinaire opleiding genoten waardoor ik altijd erg gefascineerd ben geweest door de relatie tussen voeding en gezondheid. Mede hierdoor ben ik vervolgens begonnen met de opleiding "Food Commerce & Technology" in Delft en in 2019 ben ik afgestudeerd aan deze opleiding.
In aansluiting hierop zie ik dan ook een logische overgang richting de gezondheidssector waaraan Uwin een bijdrage kan leveren. Ik vind het een mooie uitdaging om onderdeel te mogen zijn van het team bij Uwin en werkzaam te mogen zijn bij dit bedrijf. Mijn interesses naast sporten zijn het ontdekken en bestuderen van talen en culturen en door te reizen deze culturen verder te ontdekken. Dit is iets wat mij altijd heeft verwonderd en als mens absoluut mijn leven heeft verreikt.