Hemodialyse- en Anesthesie-apparatuur

Beste zeer gewaardeerde client,

U staat er niet alleen voor, wij denken met u mee.

Graag willen wij met u meedenken in deze hectische bijzondere bizarre tijden. En, deze tijd is nu eenmaal een gegeven dat er creatief moet worden omgegaan met mensen en materialen.  Uw gezondheidszorg staat nu op nummer 1 in de hele wereld. Maar bij ons stond u dat al en dat zal zo blijven. Wel begrijpen wij dat er door de werkdruk en de hoge bezettingsgraad van patiënten er zich een tekort kan voordoen op het gebied van hemodialyse apparatuur en anesthesie. Wij zijn vertegenwoordiger van een Anesthesieapparaat met ventilator capaciteit voor de behandeling van respiratoire insufficiëntie veroorzaakt door COVID-19.  Wij van Uwin willen nu u graag bij staan bij het mogelijke tekort aan deze apparatuur.

U kunt contact met ons opnemen voor de aanvraag van bovenstaande genoemde apparatuur die een levertijd van maximaal 2 weken heeft.  Hieronder kunt u de informatie over vermelde apparatuur lezen. En uiteraard verwijzen wij u naar onze website waar de andere beschikbare producten vermeld staan. Nogmaals wij wensen u heel veel sterkte en hopen zo ons steentje bij te dragen in deze tijd.

Anesthesie-apparatuur en Hemodialyse apparatuur:

hemodialyse 2hemodialyse 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                              W-T6008S

Chengdu Wesley Bioscience Technology Co. Ltd.                       

Fresh and elegant appearance, reliable performance.

12.1 inch large touch screen.

Tidal volume, settings down to 15 ml.

Simple and efficient central braking system.

Intuitive and accurate electronic flowmeter. Comprehensive ventilation capabilities assure uncompromising patient therapy for different patient age stages and situations.

AX-700 brings you to lung protective ventilation with the new ventilation mode PRVC, combining all.